Algemene Voorwaarden Little Joy Fotografie

 

Bedrijfsnaam    : Little Joy Fotografie

Website              : www.littlejoyfotografie.nl

Emailadres         : info@littlejoyfotografie.nl

1.0 Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al het beeldmateriaal en alle diensten van Little Joy Fotografie. Bij aanvraag en het boeken van een fotoreportage gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.
1.2 Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door Little Joy Fotografie worden aangepast.

2.0 Fotoreportages

2.1 Uit iedere fotoreportage wordt een selectie van de foto’s gemaakt. Little Joy Fotografie zal een selectie maken van de naar haar inzicht beste foto’s, zodat de stijl van de fotografe vastligt in de fotoreportage. Little Joy Fotografie is vrij om naar eigen inzicht te beoordelen welke foto’s wel en welke foto’s niet geschikt zijn om aan u te tonen. U kunt geen beroep doen op foto’s die volgens Little Joy Fotografie niet geschikt zijn om te tonen.

2.2 Mocht u met uw paard op de foto gaan, train uw paard dan dusdanig dat deze op een gewenste plaats gedurende enige tijd dat hij/zij daar stil kan staan. Als uw paard niet stil wil staan, kan dit sterk van invloed zijn op de kwaliteit van de foto’s. De fotograaf stuurt een lijst met tips ter voorbereiding.

 

3.0 Boekingen
3.1 Een bruidsreportage boeken kan: via het formulier op de site of per e-mail.
3.2 Het boeken van een bruidsreportage is niet verblijvend. Indien een reservering door de klant wordt geannuleerd, wordt de aanbetaling niet terugbetaald. In het geval dat Little Joy Fotografie niet in staat is om de overeenkomst geheel of gedeeltelijk uit te voeren door overmacht, heeft u recht op teruggave van (het reeds betaalde deel van) de aanbetaling.
3.3 Het weer is een onstabiele factor. Bij bewolking en zonneschijn kunnen foto’s gemaakt worden. Echter bij regen niet vanwege de apparatuur. Als u beslist om ondanks regenvoorspellingen Little Joy Fotografie toch te laten komen en de fotoreportage gaat niet door dan betaalt u de kosten die Little Joy Fotografie heeft moeten maken.
3.4 Uw fotoreportage en uw foto’s zijn voor u persoonlijk gemaakt, daarom is teruggave van geld helaas in geen enkel geval mogelijk.

4.0 Betalingen & levertijd
4.1 De levertijd kan per product verschillen. U kunt indien gewenst de geschatte levertijd opvragen.

Er wordt geprobeerd binnen 24 uur een ‘voorproefje’ te leveren en binnen 14 dagen de eind selectie.
4.2 Van iedere afgedrukte foto die u koopt, ontvangt u geheel gratis een digitale foto op lage resolutie per email.

 

5.0 Klachten, Aansprakelijkheid & Verantwoordelijkheid
5.1 Klachten betreffende het geleverde werk dienen zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen tien werkdagen na levering van de foto’s schriftelijk aan de fotograaf te worden verteld. De fotograaf heeft het recht binnen redelijke termijn alsnog goed werk voor afgekeurd werk te leveren.
5.2 Het is in geen geval mogelijk om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken. 
5.3 U bent tijdens de fotoreportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op de fotograaf.
5.4 Deelname aan een fotoreportage en/of workshop is volledig voor uw eigen risico.

6.0 Auteursrechten & Publicaties
6.1 Auteursrechten (en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf toegeschreven worden) van alle reportages blijven altijd in het bezit van Little Joy Fotografie. Indien u foto’s wilt gebruiken voor publicatie, neem dan altijd vooraf contact met mij op.
6.2 Op geleverde foto’s rusten altijd de auteursrechten Little Joy Fotografie. U koopt een digitale foto of afdruk, niet de rechten op de foto. Indien u een foto wil gebruiken of publiceren, moet u hiervoor altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vragen aan Little Joy Fotografie.
6.3 Iedere toegewezen recht op publicatie is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Als u bijvoorbeeld uw paard verkoopt, heeft de nieuwe eigenaar geen recht op de foto’s. De nieuwe eigenaar zal zelf ook moeten betalen voor afdrukken, digitale bestanden en publicaties.
6.4 Op alle foto’s van Little Joy Fotografie rusten auteursrechten. Het is daarom niet toegestaan deze producten te vermeerderen of te publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Little Joy Fotografie. Ook digitale bestanden zijn auteursrechtelijk beschermd en dus uitsluitend voor uw eigen gebruik en niet voor publicatie.
6.5 Little Joy Fotografie mag de foto’s, te allen tijde naar eigen inzicht gebruiken, verkopen aan derden, verveelvoudigen en publiceren voor zowel non-commerciële als commerciële doeleinden. Little Joy Fotografie is niet verplicht dit te melden aan de eigenaar, al wordt indien mogelijk geprobeerd om u op de hoogte te brengen van aankomende publicaties.
6.6 Indien u tekst- of beeldmateriaal van Little Joy Fotografie wilt gebruiken voor publicaties van welke aard dan ook, neem dan vooraf contact op met Little Joy Fotografie. Er zal een passende vergoeding worden besproken.
6.7 Bij iedere vorm van overeengekomen publicatie dient duidelijk bij de foto vermeldt te worden: “Foto: Little Joy Fotografie” of “Foto: www.littlejoyfotografie.nl”. Bij het niet nakomen van deze voorwaarde komt de fotografe een extra vergoeding toe van tenminste 100% van het bedrag verschuldigd aan publicatie rechten.

 

Little Joy Fotografie

Nadine de Jong

Herenweg 261B

3645 DM, Vinkeveen

www.littlejoyfotografie.nl

06-36149690 

Herenweg 261 B

3645 DM Vinkeveen

 

© 2018 created by Little Joy Fotografie 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon